Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

BRANDWEEROPLEIDING DOOR SAFETY CENTRE BOXMEER

De brandweer is een organisatie die altijd paraat moet staan bij de meest uiteenlopende calamiteiten. Denk hierbij onder andere aan brand, technische hulpverlening en OGS. Safety Centre Boxmeer speelt hier op in door verschillende trainingen op diverse niveau’s aan te bieden. We verzorgen trainingen van manschappen tot en met onderbrandmeester.

Verzorgd door professionals

Onze instructeurs zijn actief brandweerman of -vrouw met ruime ervaring op dit gebied. Deze hebben de opleiding gevolgd tot oefenleider of instructeur en beschikken minimaal het niveau van onderbrandmeester. Daarom zijn uw medewerkers optimaal voorbereid met deze training. Door de bekwame instructeurs wordt direct de juiste informatie overgebracht aan onze cursisten.

Een trainingsprogramma op maat

In overleg met de klant kunnen we een trainingsprogramma samen stellen. Alle trainingen in onze oefenobjecten worden met hout gestookt om zo een zo realistisch mogelijke (rook, stroming, temperatuur, vlammen) indruk te geven. 

Neem contact op